Aplicatia se incarca
 

Masaj

Masajul este recunoscut încă din cele mai vechi timpuri iar în prezent reprezintă una dintre cele mai la îndemână metode de relaxare a trupului şi minţii. 

Fie că ne referim la masajul terapeutic, de relaxare sau cel anticelulitic,  te asigurăm ca vei avea parte de cele mai bune tratamente din partea maseurilor cu experinţă, colaboratorii  noştrii de încredere,  în condiţiii optime de igienă, discreţie şi ambient plăcut.

Masaj de relaxare

Masajul, mai presus de toate ne oferă o senzaţie de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătăţirea circulatiei sângelui şi a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulaţiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Astfel, acest tip de masaj contribuie la inducerea unei  stări mentale pozitive, diminuarea anxietaţii şi a depresiei, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi creează stări de relaxare profundă, înlăturând somnolenţa din timpul zilei şi insomnia.

Masaj anticelulitic

Masajul anti-celulită este una din cele mai bune soluţii de a scăpa de aspectul neplăcut al pielii “coajă de portocală". Acest tip de masaj se efectuează local, în zonele afectate de celulită.  Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulită. 

Prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sângelui.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o ştiinţa foarte veche, folosită pentru tratarea,diagnosticarea şi prevenirea diverselor afecţiuni. Reflexoterapia constă în tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile, astfel contribuind la deblocarea şi eliminarea acumularilor de toxine din organism.

Pentru a beneficia de serviciile de masaj puteţi face rezervări la recepţia complexului.

 

Masaj.1
Masaj.2
Masaj.3
Masaj.4
Masaj.5
Masaj_Tarife