- B-dul GRIVIŢEI, 2F-2G, Braşov - România
Paradisul Acvatic functioneaza dupa urmatorul REGULAMENT:
Caracterul obligatoriu și scopul
PARADISUL ACVATIC este un COMPLEX de agrement, relaxare și activități sportive în cadrul căruia fiecare vizitator poate beneficia de servicii de refacere, agrement, relaxare și distracție. Scopul prezentului Regulament de ordine interioară este de a asigura securitatea și siguranța persoanelor și bunurilor, ordinea și curățenia.
Regulamentul de ordine interioară și de utilizare, este obligatoriu pentru toți vizitatorii Complexului PARADISUL ACVATIC, în toate spațiile de pe proprietatea societății DIP& GIP SRL, inclusiv:
- pe drumul de acces de la intersecția cu drumul național DN 13
- în parcare, spațiile exterioare și interiorul Complexului
Pentru a beneficia de facilitățile PARADISULUI ACVATIC, dumneavoastră, în calitate de vizitator, trebuie să acceptați regulile prevăzute în prezentul Regulament.
În cazul în care nu sunteți de acord cu vreuna dintre reguli vă rugăm să nu intrați în incintă. Prin achitarea tarifului de intrare, dumneavoastră, în calitate de vizitator (fie în interiorul clădirii, fie în spațiile adiacente inclusiv parcarea), vă exprimați consimțământul privind prezentul Regulament de ordine interioară și de utilizare a dotarilor și vă obligați să respectați, necondiționat, toate regulile prevăzute mai jos, pe care se presupune și se prezumă că le-ați citit și parcurs cu atenție, prin simpla intrare în incinta PARADISULUI ACVATIC. Exprimarea de către dumneavoastră a consimțământului prin primirea cardului de acces dă naștere unui contract între dumneavoastră și societatea DIP& GIP SR, în condițiile prezentului REGULAMENT.
În special, dumneavoastră, în calitate de vizitator, declarați că înțelegeți și acceptați faptul că utilizarea instalațiilor din cadrul COMPLEXULUI (bazine,tobogane, trambuline,instalații de joacă) implică riscuri specifice activităților sportive și că înțelegeți și acceptați că, datorită acestui risc inerent activităților sportive, este posibil să vă accidentați în cadrul Compexului PARADISUL ACVATIC . În astfel de cazuri acceptați că DIP & GIP SRL răspunde doar pentru acele prejudicii aduse integritatii corporale, sănătății sau vieții dumneavoastră care au apărut ca rezultat direct al unei acţiuni sau omisiuni a DIP & GIP. Prin exprimarea consimțământului la prezentele CONDIȚII, declarați și că starea dumneavoastră de sănătate este bună sau cel puțin corespunzătoare pentru activități sportive, totodata că v-ați însușit toate recomandările și reglementările privind utilizarea complexului în maximă siguranță și securitate privind eliminarea și evitarea posibilelor riscuri.
Părinții și persoanele însoțitoare care au în grijă copii sau alte persoane (persoane fără discernământ, etc) răspund pentru respectarea regulamentului de către copiii și persoanele aflate în grija sau sub supravegherea acestora.
Părinții și persoanele însotitoare vor instrui și avertiza asupra riscurilor din cadrul complexului și însoți și supraveghea permanent copiii și persoanele aflate în grija acestora.
În toate zonele accesibile autovehiculelor de pe proprietatea DIP & GIP SRL
– căi de acces, parcare,
– este obligatorie respectarea tuturor regulilor de circulație prevăzute în Codul Rutier
Sunt interzise:
- depășirea vitezei obligatorii indicate prin semne de circulație
- nerespectarea semnificației indicatoarelor rutiere
- parcarea sau staționarea în orice alte locuri în afara celor special amenajate
- blocarea căilor de acces
- aruncarea de deșeuri sau obiecte din autovehicule
Utilizarea parcării este prevăzută exclusiv pentru vizitatorii Hotelului ALINALEX și ai Complexului PARADISUL ACVATIC
Programul cu publicul al PARADISULUI ACVATIC este afișat public în holul de la intrare și pe website. Durata accesului depinde de tarifele achitate. În cazul depășirii duratei plătite, se va achita ulterior suma suplimentară corespunzătoare, înainte de părăsirea incintei. Accesul în complex este permis până cel târziu cu o oră si jumătate înainte de ora de închidere din ziua respectivă. Ora de închidere este ora la care trebuie să părăsiți incinta complexului PARADISUL ACVATIC.
Conducerea societății poate oricând limita utilizarea, total sau parțial (de ex. defecțiuni tehnice, curățenie, revizie tehnică). În astfel de cazuri se vor informa vizitatorii la intrare, care vor opta în cunoștință de cauză, aceștia neputând solicita reduceri sau restituiri ale tarifului de intrare și nici ridica alte pretenții materiale în condițiile utilizării serviciilor complexului.
Accesul în interiorul complexului impune a avea costum de baie, șlapi, prosop și detergenți necesari dușului obligatoriu la intrarea în complex. Deplasarea în interiorul complexului se face respectand căile de acces și circulație.
Din motive de siguranță zonele din incinta complexului sunt parțial supravegheate cu camere video. Înregistrările pot fi accesate doar în caz de suspiciune, de către persoanele împuternicite conform reglementărilor aplicabile și de către poliție. Acestea folosesc siguranței și protecției proprietății vizitatorilor și a complexului.
Este interzisaccesul copiilor sub 14 ani care nu sunt însoțiți de o persoană majoră. În cazul tuturor minorilor (sub și peste 14 ani), răspunderea pentru daunele sau accidentele cauzate de aceștia precum și pentru nerespectarea regulamentului este purtată de părinți, respectiv, în lipsa acestora, de tutore, chiar dacă părinții sau tuturele nu însoțesc copilul.
Personalul complexlui are dreptul de a solicita oricărui vizitator un act de identificare sau altă probă din care să rezulte vârsta, calitatea ( elev, sudent, pensionar) pentru verificarea îndeplinirii condițiilor de acces.
Este interzis accesul persoanelor care suferă de crize de leșin sau epilepsie, precum și pentru persoanele care suferă de afecțiuni cardio-vasculare, boli contagioase, boli psihice, persoanelor cu răni deschise, erupții cutanate sau boli ce pot ofensa public!
Este interzis accesul persoanelor care nu știu să înoate dacă nu sunt însoțite de o persoană care știe să înoate. Persoana însoțitoare va supraveghea îndeaproape persoana care nu știe să înoate!
Este interzis accesul persoanelor care sunt sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor sau a medicamentelor care afectează capacitatea fizică!
Este interzisă ieșirea temporară din incintă, după casele de marcat sau prin zone nedestinate circulației, cu excepția cazurilor intemeiate de scurtă durată, ce sunt autorizate de personalul de la case (obiecte uitate în mașină, etc)!
Este interzis accesul cu animale de orice fel.
Este interzis accesul în complex cu arme de foc și orice alte arme - orice obiect contondent, dispozitive paralizante sau neutralizante, etc.
Este interzis accesul cu substanțe chimice și toxice – orice substanță chimică sau toxică care prezintă un risc pentru sănătatea vizitatorilor.
Vizitatorii vor lăsa bagajele/obiectele nedestinate relaxării în vestiarele personale. Accesul în zonele de relaxare, dincolo de dușuri, este permis doar cu bagaj de mână conținând obiecte destinate utilizării pentru activitățile specifice din cadrul Complexului.
Nu se restituie contravaloarea în bani și nu se înlocuiesc voucherele sau alte documente ce permit accesul, pierdute sau care nu au fost utilizate în termen. La momentul la care efectuați comanda unui serviciu sau produs aveți obligația de a verifica cele înscrise pe bonul fiscal aferent; restul în bani se verifică imediat, la momentul primirii bonului fiscal; reclamațiile ulterioare nu se iau în considerare.
Dumneavoastră, ca vizitator, aveți obligația de a vă asigura că îndepliniți condițiile pentru a putea beneficia de acces și de diversele servicii ale complexului și cunoașteți regulile Complexului.
Este obligația dumneavoastră ca vizitator să vă informați asupra tarifelor suplimentare.
Fiecare vizitator trebuie să păstreze cardul, brățara de acces și obiectele împrumutate astfel încât să se evite pierderea acestora. Brățara de acces se va purta pe mână pe toată durata șederii, inclusiv în timpul băilor și nu se va lăsa nesupravegheată. Nerespectarea acestor prevederi presupune, în cazul pierderii, plata contravalorii acesteia.
Taxele de pierdere/deteriorare sunt afișate în recepție la casa de intrare.
Tariful de acces nu oferă garanția disponibilității unui șezlong, acestea putând fi ocupate în limita locurilor disponibile.
Vizitatorii trebuie să se comporte astfel încât siguranța, liniștea, ordinea și curățenia din incinta complexului să nu fie periclitate.
Echipamentele și facilitățile pot fi utilizate doar în orele speciale de program ale acestora. Se vor respecta plăcuțele cu instrucțiuni ale tuturor facilităților precum și solicitările din partea personalului. Este obligatoriu, de asemenea, să respectați regulamentele speciale existente, pentru anumite echipamente și facilitați, ce vă sunt aduse la cunoștință prin afișare în zona respectivă sau verbal prin personalul complexului.
Paradisul Acvatic vă avertizează cu privire la faptul că în toată incinta există risc crescut de alunecare. Fiecare vizitator trebuie să aibă în vedere riscul crescut de accidente din incintă, datorat suprafețelor umede precum și a anumitor obstacole fixe sau mobile ( sezlonguri, umbrele, alte obiecte ale complexului sau vizitatorilor).
Din acest motiv, vizitatorii vor purta papuci antialunecare (antiderapanți) acordând atenție sporită deplasării în incintă cat și în afara acesteia. Părinții cât și persoanele însoțitoare care au în grijă alte persoane sau copii vor asigura purtarea papucilor antialunecare de către copiii și persoanele aflate în grija sau sub supravegherea acestora. În cazul în care dumneavoastră, în calitate de client vizitator, nu respectați această regulă, vă asumați toate prejudiciile și daunele cauzate de nerespectare și exonerați DIP & GIP SRL de orice răspundere.
Cabinele de schimb se vor folosi, de regulă, de către o singură persoană.
Fiecare vizitator este obligat să utilizeze dușurile înainte de accesul in zona bazinelor sau dupa saună.
Nu este permisă folosirea săpunului sau altor substanțe de curățare a corpului sau a cremelor de corp în afara cabinelor de duș.
Nu este permis accesul în piscină sau pe tobogane cu păr lung desfăcut (se recomandă utilizarea unei căști de baie sau cel puțin prinderea părului.
Copiii până la 3 ani vor purta obligatoriu, în piscină, scutece speciale pentru baie. Copiii până la 5 ani vor purta obligatoriu, în piscine, aripioare de înot.
Toți copiii până la 14 ani vor fi însoțiți și supravegheați în permanență de către parinți, însoțitori.
Este interzisă blocarea cu șezlonguri, genți, prosoape sau alte obiecte a ușilor (în special ușile de evacuare în caz de urgență) sau căilor de acces.
În incintă PARADISULUI ACVATIC vizitatorii vor avea o conduită civilizată, în întreaga zonă de baie și relaxare, precum și în saune și în baia de aburi se va păstra liniștea.
Fiecare vizitator este obligat să se comporte astfel încât ceilalți vizitatori să nu fie deranjați.
Exprimările de afecțiune trebuie să fie decente și fără a deranja persoanele din jur. Interacțiunile intime se pedepsesc cu evacuarea protagonistilor – fără restituirea contravalorii biletelor de intrare deja achitate – și, dacă este cazul, vor fi sesizate organele competente.
Este interzis consumul exagerat de alcool (amețirea, beția), complexul își rezervă dreptul de a limita sau refuza servirea de alcool de la caz la caz, în funcție de circumstanțe, precum și de a le interzice persoanelor aflate în stare de ebrietate consumul de alcool și de a le evacua din incintă.
Utilizarea saunelor
Accesul în saună se face pe proprie răspundere și este interzis persoanelor cu probleme cardio-vasculare, cu stări febrile, cu tensiune arterială mică sau mare, cu afecțiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare severe, sub influența bauturilor alcoolice, anticoagulantelor, antihistaminicelor, vasoconstrictorilor, vasodilatatorilor, stimulantelor, narcoticelor sau a tranchilizantelor etc, precum și femeilor insarcinate sau aflate în perioada menstruației. De regulă, pot folosi saunele doar persoanele perfect sănătoase. În cazul în care aveți dubii, consultați înainte un medic pentru a evita posibile complicații.
Accesul la saună se face numai cu un prosop suficient de mare pentru tot corpul (inclusiv până sub picioare), pentru a evita orice fel de contaminare a băncilor. Alternativ, se pot utiliza două prosoape, unul pentru corp și unul pentru pus sub picioare asezat sub sezut.
Expunerea prelungită în saună poate cauza greață, amețeli și leșin. Timpul rezonabil de folosire a saunei este de maxim 10 minute.
Este interzis accesul copiilor sub 14 ani în saună. Utilizarea saunei este interzisă persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice!
Pentru o igienă corectă, dușul este obligatoriu atât înainte de accesul în saune, cât și după, iar intrarea în saună se va face doar dupa ce v-ați uscat.
Papucii și halatele se vor lăsa afară, la intrarea în saune.
Este interzisăaducerea și utilizarea de soluții proprii de infuzie în saune! Infuziile se vor face doar de către personalul specializat al complexului.
După terminarea saunei, inclusiv etapa necesară de răcire, vizitatorii se vor acoperi cu un halat de baie, respectiv un prosop.
Dupa fiecare intrare în saună răcoriți-vă la unul din dușurile din vecinatatea saunelor sau la bazinul rece sau de picioare în condițiile în care sanatatea vă permite acest lucru, pentru a readuce temperatura corpului la parametri normali și pentru a pune sângele în mișcare.
În mod tradițional în saune există condiții speciale, ca de exemplu temperaturi mai ridicate, lumină difuză, bănci în trepte și diverse surse de căldură. Acestea necesită o atenție sporită din partea vizitatorilor.
Nu atingetii dotarile tehnice (de ex.lampi, aparate de încălzire/ sobele din saune, grilajele de protecție și termometrele) și nu acoperiți aceste dotari cu obiecte/prosoape (pericol de incendiu!).
Tobogane și echipamente de joacă
Regulile/instrucțiunile de folosire a toboganelor se regăsesc menționate pe panourile cu instrucțiuni amplasate lângă fiecare echipament. Vizitatorii vor citi și respecta aceste reguli și instrucțiuni. Scopul oricăror limitări de utilizare precizate pe aceste panouri este, în principal, de a asigura securitatea vizitatorilor. În cazul utilizării necorespunzatoare vizitatorii își asumă riscurile de accidentare.
Utilizarea toboganelor și a echipamentelor de joacă este interzisă persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice!
Copiii minori trebuie însoțiți, consiliați și supravegheați de părinți sau de persoane adulte în a căror grijă se află.
Este interzis accesul pe tobogane a persoanelor care nu știu să înoate!
Este interzisă utilizarea toboganelor înaintea informării cu privire la adâncimea apei, modul de folosire a toboganelor, a poziției corecte și a tuturor recomandărilor și normelor de utilizare în maximă siguranță!
Este interzis accesul pe tobogane pentru persoanele care suferă de crize de leșin, atacuri de panică, crize de epilepsie, persoanele cu afecțiuni cardio-vasculare, persoanele claustrofobe, persoanele cu o stare de sănătate precară sau care prezintă leziuni ale coloanei vertebrale sau alte afecțiuni ce pot constitui un risc de accidente!
Persoanele care, datorită unor dizabilități fizice sau mentale, pot folosi toboganele doar în prezența unei persoane însoțitoare majore.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani vor fi supravegheați permanent de un părinte/tutore.( Interdicție de vârstă).
Vârstnicii trebuie să acorde o atenție sporită, înainte de a folosi toboganele, la gradul de dificultate al acestora.
Este obligatorie respectarea poziției de alunecare pe tobogan recomandate prin materialele de afișaj și normele de folosire a toboganelor!
Este obligatoriu Respectarea culorilor de la semafor, respectiv:
- Roșu- interzis accesul pe tobogan
Accesul pe tobogan se face individual : interzis cu desăvârșire accesul a două sau mai multe persoane!
Este obligatorie respectarea normelor/mesajelor transmise prin stația de amplificare!
Sunt interzise obiectele contondente/agățătoare/dure asupra participanților la tobogane!
Este obligatorie evitarea strigătelor/fluierături/chiuituri sau a conversaților cu tonul ridicat!
Este obligatorie părăsirea imediată a locului de plonjare în bazinul toboganului!
Este obligatorie respectarea recomandărilor și semnalelor sonore transmise/emise de salvamari!
Este obligatoriu pentru toți vizitatorii, înaintea utilizarii oricăror facilități a complexului, de a cunoște și respecta toate reglemantările, recomandările și normele de utilizare în deplină siguranță și securitate, în cazul copiilor minori întreaga responsabilitate revine părintilor, însoțitorilor sau tutorilor legali.
Este interzisă utilizarea toboganelor de către persoanele care nu știu să înoate sau nu au echipamente speciale de plutire!
Este interzisă utilizarea toboganelor de către persoane sub limita de vârstă recomandată pe panourile afisate!
Este interzisă utilizarea facilităților (tobogane, trambuline, bazine) de către vizitatorii care au asupra sa echipamente, obiecte contondente care pot constitui riscuri de accidentare.
În special trebuie acordată atenție următoarelor reguli:
Urcarea la tobogane se va face cu atenție sporită, folosind balustrada și ținând cont și de ceilalți vizitatori. Este strict interzis alergatul!
Toboganele pot fi utilizate doar după eliberarea traseului, la semnalul verde al semaforului și numai dupa ce vș asigurați suplimentar că nu s-a oprit cineva pe tobogan lăsând în față un spațiu de siguranță suficient. Este răspunderea vizitatorului să se asigure, înainte să-și dea drumul pe toboggan.
Se vor respecta, obligatoriu, instrucțiunile de siguranță afișate, mesajele audio și recomandările personalului complexului.
Salvamarii vor asigura zona de ieșire din tobogan imediat după utilizarea acestuia. Vizitatorii care nu părăsesc imediat zona de ieșire din tobogan răspund pentru accidentele cauzate astfel.
Complexul nu este responsabil pentru daune la costumele de baie provocate prin utilizarea toboganelor.
Sunt interzise în special:
- orice altă poziție de alunecare decât cea prescrisă de instrucțiuni
- oprirea în zona de alunecare sau la ieșirea din tobogan
- urcarea de jos în sus pe tobogan
Nerespectarea acestor reguli pot provoca ACCIDENTE GRAVE
Vizitatorii vor respecta limitările de vârstă la fiecare tip de tobogan. În zona toboganelor, copiii în vârstă de 1-14 ani vor fi insoțiți și supravegheați permanent de un părinte/tutore sau de un adult împuternicit de către părinte sau tutore.
Și în cazul încălcării acestor reguli se poate interzice accesul în incintă, fără restituirea sumelor deja achitate.
Utilizarea trambulinelor de sărituri
Este interzis accesul la trambuline persoanelor care nu știu să înoate!
Este interzisă utilizarea trambulinelor înaintea informării cu privire la adâncimea apei, modul de folosire, a poziției corecte și a tuturor recomandărilor și normelor de utilizare în maximă siguranță!
Copiii cu vârsta de până la 14 ani vor fi însoțiți, supravegheați permanent de un părinte/tutore!
Este interzis accesul la trambuline persoanelor care suferă de crize de leșin, atacuri de panică, crize de epilepsie, persoanelor cu afecțiuni mentale, persoanelor cu afecțiuni cardio-vasculare, persoanelor acrofobe ( rău de înălțime), persoanelor cu o stare de sănătate precară sau care prezintă leziuni ale coloanei vertebrale ori alte afecțiuni ce pot constitui un risc de accidente!
Vârstnicii trebuie să acorde o atenție sporită , înainte de a folosi trambulina la gradul de dificultate al acestora și a eventualelor riscuri date de vârstă, condiție fizică etc!
Respectarea normelor/mesajelor transmise prin stația de amplificare este obligatore!
Se Interzice purtarea de obiecte contondente, tăietoare sau a altor obiecte ce pot provoca răni!
Este obligatorie părăsirea imediată a locului de plonjare în bazin pe rutele stabilite de către salvamar!
Este obligatorie respectarearecomandărilor și semnalelor sonore transmise/emise de salvamari!
Alegerea cu discernământa regimului de înălțime a trambulinei - 1.00m/3.00m/5.20m!
Urcarea pe trambulinăse face cu atenție sporită, ținandu-se de balustradă și ținând cont și de ceilalți vizitatori.
Este interzis alergatul, joaca sau ori ce altă activitate, pe rampa de urcare sau trambulină, denatură a deranja sau distrage atenția săritorilor dar și care poate provoca ranirea acestora!
Înainte de efectuarea saltului clientul se va asigura că, în bazin, în zona de aterizare, nu este nicio persoană!
Interzis cu desăvârșire saltul în grup/ activitatea se desfășoară strict individual și în ordine și liniște perfectă!
SUNT STRICT INTERZISE:
- țipătul, tonul agresiv, vociferarea.
- înjurăturile și exprimările/gesturile indecente.
- orice manifestări de violență fizică (inclusiv ”în joacă”, împinsul/ciocnirea altor vizitatori, etc)
- accesul cu orice fel de accesorii pe tobogane de natură a deranja sau răni vizitatorii sau a se autorăni.
- accesul cu tricouri în piscine, trambuline sau pe tobogane . Sunt permise tricourile speciale de înot din neopren sau materiale asemănătoare sau protectoare UV pentru copii.
- utilizarea telefoanelor mobile într-un mod care deranjează alte persoane (e.g. vorbit cu voce tare sau fotografiatul altor persoane fără permisiunea acestora).
- accesul cu telefon mobil în piscină, pe tobogane, trambulină sau în saune.
- accesul cu aparate de filmat, fotografiat sau înregistrat în piscină sau pe tobogane.
- fotografiatul și filmatul cu titlu profesional precum și fotografiatul și filmatul altor persoane fără acceptul acestora ( dacă deranjează sau încalcă drepturile acestora).
Dumneavoastră sunteți exclusiv răspunzător pentru încălcarea drepturilor altor persoane în astfel de cazuri:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toate dotările și instalațiile PARADISULUI ACVATIC vor fi utilizate cu grijă de către vizitatori.
Fiecare vizitator este răspunzător pentru daunele provocate prin acțiunile sau comportamentul său, cum ar fi utilizarea neconformă, murdărirea sau deteriorarea facilităților COMPLEXULUI. De asemenea, fiecare vizitator este răspunzător pentru orice fel de daune pe care le provoacă terților (inclusiv rănirea altor vizitatori).
Pentru daune provocate de copii răspund părinții sau tutorii, conform legii civile.
ÎN AFARA CAZURILOR DE RASPUNDERE OBLIGATORIE IMPUSĂ DE LEGE (PREVAZUTE MAI JOS) ȘI ÎN AFARA ORICĂROR ALTOR CAUZE DE RASPUNDERE OBLIGATORIE PREVAZUTE DE LEGE, ÎN MĂSURA MAXIM PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, DIP & GIP SRL ZARNESTI NU VA FI ÎN NICIUN CAZ RASPUNZATOARE FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ, ÎN CALITATE DE VIZITATOR, PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE, PREJUDICII SAU PAGUBE PRODUSE DUMNEAVOASTRĂ SAU LUCRURILOR DUMNEAVOASTRĂ, ÎN LEGATURĂ CU PREZENȚA ÎN CADRUL COMPLEXULUI PARADISUL ACVATIC SAU DATORATE UTILIZĂRII FACILITĂȚILOR ȘI SERVICIILOR OFERITE DE PARADISUL ACVATIC.
DIP & GIP SRL răspunde pentru prejudiciile aduse sănătății integrității corporale sau vieții vizitatorilor dacă acestea apar ca rezultat al unei acţiuni sau omisiuni a DIP & GIP SRL privind utilizarea produselor şi serviciilor. În mod corelativ, DIP & GIP SRL nu răspunde pentru prejudiciile aduse sănătății sau vieții dumneavoastră în calitate de vizitator, dacă aceste prejudicii vi se datorează sau dacă se produc din vina DUMNEAVOASTRA sau dacă se datorează altor persoane sau sunt produse din vina acestora.
Dumneavoastră, în calitate de vizitator, acceptați și sunteți de acord că DIP & GIP SRL nu răspunde pentru daunele, prejudiciile sau pagubele materiale suferite de dumneavoastră în legătură cu prezența în cadrul complexului sau în legătură cu utilizarea facilităților și serviciilor oferite dupa cum urmeaza:
- Nu răspunde în niciun fel pentru furtul bunurilor dumneavoastră în incintă. Vizitatorilor li se recomandă în mod expres să nu ia în incintă obiecte de valoare. În cazul în care totuși un vizitator are asupra sa obiecte de valoare, i se recomandă să le depună în dulapurile speciale pentru bunuri de valoare.
Precizam faptul că dulapurile speciale pentru bunuri de valoare sunt o facilitate oferită clienților, iar oferirea acestora nu presupune că Paradisul Acvatic răspunde pentru conținutul depozitat în acestea.
- Nu își asumă niciun fel de răspundere cu privire la supravegherea sau paza bunurilor luate de vizitatori în incintă (inclusiv parcare). Prevederile din acest paragraf se aplică pentru bunurile depozitate atât în dulapul de vestiar, cât și într-un dulap pentru bunuri de valoare. Depunerea sau lăsarea de bani și de bunuri de valoare în dulapul de vestiar sau într-un dulap pentru bunuri de valoare pus la dispoziție de către operator nu implică niciun fel de obligații din partea complexului, cu privire la obiectele depozitate.
- PARADISUL ACVATIC nu are niciun fel de obligație de custodie sau pază a bunurilor. Mai mult, este strict responsabilitatea vizitatorului complexului să închidă dulapul de vestiar și/sau dulapul pentru bunuri de valoare după utilizare, să verifice închiderea corespunzătoare a acestuia și să păstreze cu grijă cheia sau brățara.
- Nu răspunde în niciun fel pentru distrugerea sau defectarea bunurilor dumneavoastră în incinta complexului, indiferent cum se produc acestea: deteriorarea mecanica, prin udarea cu apă, scăparea în bazine, scăparea pe jos, etc.
- Nu răspunde pentru vehiculele din parcare și nici pentru bunurile lăsate în vehicule; pentru vehiculele parcate pe locurile de parcare nu se preia niciun fel de răspundere pentru deteriorări, distrugere sau furtul vehiculelor de către terți. Atât în parcare, cât și pe toate suprafețele de trafic ale complexului este valabil CODUL RUTIER
DIP & GIP SRL răspunde pentru daunele, prejudiciile și pagubele materiale pe care vi le cauzează cu intenție sau din culpă gravă sau pe care vi le cauzează prin neîndeplinirea obligațiilor contractuale asumate expres.
Complexul nu își asumă nicio răspundere pentru eventuale modificări de culoare, decolorări sau deteriorări ale costumelor de baie sau ale bijuteriilor/ceasurilor, deoarece acestea pot apărea ca urmare a compoziție apei, soarelui, etc.
DIP & GIP SRL nu răspunde pentru daunele provocate vizitatorilor de cazuri de forță majoră, de accidente sau defecțiuni (furtună , zăpadă, descărcări electrice, pana de curent,etc).
Vizitatorii care găsesc obiecte în incintă sau în parcare le vor preda la recepție. Toate obiectele uitate după încheierea programului cu publicul sunt strânse și păstrate după cum urmează:
- obiectele de valoare (inclusiv, fără a se limita la: telefoane, tablete, bijuterii de valoare, laptop-uri, electronice, sume de bani mai mari de 100 lei, etc) vor fi păstrate pe durata termenului legal de 10 zile; după expirarea termenului legal aceste bunuri sunt predate autorităților.
- obiectele de valoare mică vor fi păstrate pe un termen de 2 luni după care vor fi donate unei asociații sau instituții non profit.
Dumneavoastră, în calitate de vizitator, sunteți de acord cu următoarele:
- sunteți de acord cu dreptul Paradisului Acvatic de a determina ce obiecte sunt sau nu sunt de valoare.
- sunteți de acord cu donarea obiectelor pierdute, așa cum decide Paradisul acvatic, către o asociație sau instituție non profit.
Interzicerea accesului
- În cazul în care nu respectați obligațiile prevăzute în prezentul regulament DIP & GIP SRL are dreptul de a declara încetarea imediată a contractului încheiat cu dumneavoastră – încetarea contractului are loc la momentul la care vi se comunică verbal de către personalul complexului faptul că aveți obligația de a părăsi incinta, fără a fi necesară vreo altă formalitate.
- Agresiuni verbale de orice fel sau orice alte manifestări indecente, agresive sau nepotrivite.
- Țipătul, tonul agresiv, tonul ridicat, zgomotul
- Înjurăturile și exprimările/gesturile indecente
- Periclitarea siguranței și ordinii
- Deranjarea în orice mod a altor vizitatori
- Deteriorarea, vandalizarea bunurilor complexului
În cazul în care DIP & GIP SRL a declarat încetarea contractului, iar personalul v-a indicat faptul că aveți obligația de a părăsi incinta, aveți obligația de a preda imediat obiectele aparținând complexului (inclusiv brățara de acces), de a achita contravaloarea serviciilor (dacă este cazul) și de a părăsi imediat, în liniște, incinta.
În cazul în care nu veți respecta prevederile prezentului paragraf, se va solicita interventia organelor în drept.
În cazul în care DIP & GIP SRL a declarat încetarea contractului, iar personalul v-a indicat faptul că aveți obligația de a părăsi incinta precum și în cazul în care la ieșire nu vă achitați obligațiile, DIP & GIP SRL ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A VĂ INTERZICE ACCESUL.
Intrarea ilegală pe proprietatea sau în incinta complexului, nu achită taxa de intrare, respectiv, încearcă acest lucru sau utilizează fraudulos servicii de plată, va fi imediat evacuat din incintă, iar în privința sa vor fi sesizate organele de poliție competente.
În cadrul complexului PARADISUL ACVATIC este interzisă orice fel de discriminare pe bază de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, etc, sau pe bază de orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a oricăror drepturi legale.
Prin intrarea în complexul PARADISUL ACVATIC vă exprimați expres și neechivoc consimțământul pentru culegerea și prelucrarea datelor cu caracter personal atât prin intermediul completării de către dumneavoastră a unor formulare precum cât și prin utilizarea sistemelor de supraveghere video în scopurile legitime admise de lege.
Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a piscinelor, toboganelor, trambulinelor cât și al celorlalte facilități ale complexului este valabil pentru utilizarea generală a piscinelor, toboganelor, saunelor și celorlalte facilități din incinta complexului. În cazul unor evenimente speciale pot fi aplicabile reguli excepționale, fără a fi necesară o revocare specială a Regulamentului de ordine interioară și de utilizare a dotărilor PARADISULUI ACVATIC.
Orice persoană ce face parte din personalul complexului PARADISUL ACVATIC poate exercita drepturile prevăzute în prezentul regulament față de orice vizitator. Instrucțiunile personalului complexului PARADISUL ACVATIC trebuie respectate de către vizitatori.
Regulamentul de ordine interioară și de utilizare a dotarilor PARADISULUI ACVATIC este in vigoare cu data de 01 01 2017.